Home ProductsMetal Sheet Straightening Machine

Energy Efficient Metal Sheet Straightening Machine / Swing Label Feeder Machine

Energy Efficient Metal Sheet Straightening Machine / Swing Label Feeder Machine

    • Energy Efficient Metal Sheet Straightening Machine / Swing Label Feeder Machine
    • Energy Efficient Metal Sheet Straightening Machine / Swing Label Feeder Machine
    • Energy Efficient Metal Sheet Straightening Machine / Swing Label Feeder Machine
  • Energy Efficient Metal Sheet Straightening Machine / Swing Label Feeder Machine

    Product Details:

    Place of Origin: Guangdong, China (Mainland)
    Brand Name: RUIHUI
    Certification: CE, ISO certification

    Payment & Shipping Terms:

    Minimum Order Quantity: 1 Set
    Packaging Details: Wooden Box or Vacuum Packing
    Delivery Time: 30 work days
    Payment Terms: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
    Supply Ability: 30 Sets Per Month
    Contact Now
    Detailed Product Description
    Stock Width(mm): 70-1000 Stock Thickness(mm): 0.6-6.0
    Line Speed(m/min): 16~24 Coil Weight(Kg): 7000
    Work Roll Number(Pcs): Upper 6/lower 5 Main Motor(Kw): Coil Weight(Kg)
    Warranty Period: 12 Months Max.Coil O.D.(mm): 1400
    Coil I.D.(mm): 508 Feed Length(mm): ~500*
    Mandrel Expansion: Hydrauilc Reel Motor(kw): 2.2
    Operating Air(Mpa): 0.49

    Automatic punching equipment - air feeder
     
     
    Automatic Punching Equipment - Air Feeder, milling machine power feeder, label feeder machine, swing feeder machine
    http://www.ruihui.net


    Causes and solutions for inaccurate feeding of air feeder:

    1. The speed is too fast and the feeding is not allowed.

    Solution: Turn the air feeder speed adjustment screw clockwise to lower the feed rate.

    2. If the step setting is incorrect, the feeding will be inaccurate.

    Solution: Adjust the feed length fine adjustment screw and speed adjustment screw, and reset it. After designing, be sure to re-lock the fine adjustment screw.

    3. The external air pressure is unstable (the air pressure is too large or insufficient), causing the feed to be inaccurate.

    Solution: Check the three-point combination pressure gauge for no damage and adjust the air compressor.

    4. There is an error in the mold itself, resulting in inaccurate feeding. Solution: Recalibrate the punch mold.

    5, the mold itself has no guiding positive pin caused by the feed is not allowed. Solution: Modify the pilot pin.

    6. After the long-term use of the air feeder splint, the wear is seriously caused, and the feeding is not tight, resulting in inaccurate feeding.

    Solution: Flatten the splint.

    7. The material is too thin or the toughness is insufficient to cause the feed to be inaccurate.

    Solution: The guide tray can be installed on the air feeder or converted into a pull-type, one-to-one pull-type air feeder.

     

    8. When the material is fed, the belt is skewed and the unevenness causes the feeding to be inaccurate.

    Solution: Re-adjust the height of the air feeder and the feeding position so that it is horizontal and vertical with the punching die.

    9. The air feeder has a long downtime, resulting in inaccurate feeding.

    Solution: When the temperature is too low and the downtime is more than 12 hours, the air feeder must be preheated when the continuous feeding is completed after commissioning.

    The preheating method is to leave the material at a slow speed for 3 to 5 minutes (the lower the temperature, the longer the hotter time), and the continuous automatic feeding can be carried out after the preheating is completed.

    swing feeder machine

     

    Specification:
     

    Model MAC2-400 MAC2-500 MAC2-600 MAC2-800
    Stock Width(mm) 50-400 50-500 50-600 50-800
    Stock Thickness(mm) 0.3~3.2 0.3-3.2 0.3-3.2 -3.2
    Max.Coil Weight(kg) 3000 3000 3000 5000 5000 7000
    Max.Coil O.D.(mm) 1200 1200 1200  
    Coil I.D.(mm) 8 8 508 508
    Feed Length(mm) ~500* ~500* ~500* ~500*
    Max. Line Speed(m/min) 16-24 16-24 16-24 16-24
    Work Roll Number(pieces) upper 6
    lower 5
    upper 6
    lower 5
    upper 6
    lower 5
    upper 6
    lower 5
    Feed Roll Number(set) 1 1 1 1
    Main Motor(kw) AC2.9 AC2.9 AC4.4 AC4.4
    Mandrel Expansion hydraulic hydraulic hydraulic hydraulic
    Reel Motor(kw) 1.5 1.5 1.5 2.2 2.2 3.7
    Power(V) 3 Phase 220V/380V/50HZ
    Operating Air(Mpa) 0.49 0.49 0.49 0.49


    Straigtening performance:
     

    tock Thicknees (mm) Stock Width (mm)
    0.3 400 500 600 800
    0.4
    0.6
    0.8
    1.0
    1.2
    1.4
    1.6 470 470
    1.8 400 400
    2.0 360 360
    2.3 300 300 300 300
    2.5 230 230 230 230
    2.8 150 150 150 150
    3.2 110 110 110 110


    *1:(Pneumatic):Option in case of pneumatic mandrel expansion is provi
    Energy Efficient Metal Sheet Straightening Machine / Swing Label Feeder Machine
    Energy Efficient Metal Sheet Straightening Machine / Swing Label Feeder Machine

    1. Pre-Sales Service:We have professional designers to meet the different requirement of our customers.
    2. After-Sales service:We have an efficient team to meet 24*7 all day service.
    3. Full-Service:Actively cooperate with customers to deal with problems in equipment using.
    4. Engineers can provide service machinery overseas.

    Contact Details
    Dongguan Ruihui Machinery Manufacture Co., Ltd.

    Contact Person: Calin Deng

    Tel: +8613826917409

    Send your inquiry directly to us (0 / 3000)

    Other Products