Home ProductsNC Leveller Feeder

Customized Voltage NC Leveller Feeder With 1 Year Warranty CE Certificate

Customized Voltage NC Leveller Feeder With 1 Year Warranty CE Certificate

    • Customized Voltage NC Leveller Feeder With 1 Year Warranty CE Certificate
    • Customized Voltage NC Leveller Feeder With 1 Year Warranty CE Certificate
    • Customized Voltage NC Leveller Feeder With 1 Year Warranty CE Certificate
    • Customized Voltage NC Leveller Feeder With 1 Year Warranty CE Certificate
    • Customized Voltage NC Leveller Feeder With 1 Year Warranty CE Certificate
  • Customized Voltage NC Leveller Feeder With 1 Year Warranty CE Certificate

    Product Details:

    Place of Origin: Guangdong, China (Mainland)
    Brand Name: RUIHUI
    Certification: CE, ISO certification

    Payment & Shipping Terms:

    Minimum Order Quantity: 1 Set
    Packaging Details: Wooden Box or Vacuum Packing
    Delivery Time: 30 work days
    Payment Terms: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
    Supply Ability: 30 Sets Per Month
    Contact Now
    Detailed Product Description
    Condition: New Type: Straightener Feeder & Uncoiler
    Use: Sheet Place Of Origin: Guangdong, China (Mainland)
    Brand Name: RUIHUI Voltage: 380V/Customized
    Power(W): 18KW Dimension(L*W*H): 3600*2600*2530
    Weight: 9T Certification: CE Certificate
    Warranty: 1 Year After-sales Service Provided: Field Installation, Commissioning And Training, Engineers Available To Service Machinery Overseas
    Product Name: NC Servo Straightener Feeder Material Width: 70-800mm
    Material Thickness: 0.6-6.0mm Work Roll Number: Upper 4 /down 3
    Feed Roll Number: 1set Material: Metal
    Mandrel Expansion: Hydraulic OEM & ODM: Yes
    Motor Brand: YASKAWA/MITSUBISHI

    High-Speed Roller Feeder with High Precision, Guangzhou Stamping Automatic Feeder, CNC automatic feeder, Supply feeder
    www.ruihui.net

    The high-speed roller feeder is one of the most widely used feeders in the stamping industry. It is mainly fast and has high precision, and has good effects for continuous stamping.

    The roller feeder has a solution for inaccurate feeding:

    1. The material thickness adjustment is not correct or not adjusted. Solution: Pull the loose handle up, put the material between the upper wheel and the lower wheel, put down the loose handle, then loosen the thickness adjustment plate fixing screw, and move the material thickness up and down. Disc handle, let the relaxation bracket shake about 5mm left and right, and then lock the material thickness adjustment plate fixing screws.

    2. The relaxation time is not correct. Solution: When the tip of the guide pin in the mold is inserted into the guide pin hole, adjust the loosening screw to hit the Palin until the material is loose, and then fix the nut to lock. (about 0.5mm or less from the last round)

    3. The feeding time is not correct. Solution: The feeding time is controlled by the eccentric disk. Generally, the feeding time is from 9:00 (270 degrees) to 3 points (90 degrees). The feeding time can be adjusted freely according to the customer's needs. Loosen the disk screw and rotate the eccentric disk to adjust the feeding time.

    4. Relax the handle inertia is too large or the loose shaft loses oil and the contact surface wears. Solution: The pressure spring is pressed tightly and needs to be oiled to the inside of the loose shaft.

    5. The stroke of the press is too short or the guide pin in the mold is too long. Solution: The stroke of the press is lengthened and the guide pin is short.

    6. The cross joint is too loose or worn; Solution: Handle replacement.

    7. The rocker screw is loose or the rocker arm is broken. Solution: Lock or replace.

    8. Punch inching has brake inertia, the gap of the automatic feeding shaft end of the punching machine is too large; solution: the punch stops at the bottom dead center, and it is rotated to the bottom dead center by inching, and the line is determined.

    9. The unidirectional device and the reverse device of the feeder are worn; the solution: send it to the factory for repair or replacement.

    10. The brake device has oil or spring tightness; solution: wipe the brake pads clean and replace the brake pads. Tighten the brake springs.

    automatic feeding

    Specification:
     

    Model MAC2-400 MAC2-500 MAC2-600 MAC2-800
    Stock Width(mm) 50-400 50-500 50-600 50-800
    Stock Thickness(mm) 0.3~3.2 0.3-3.2 0.3-3.2 -3.2
    Max.Coil Weight(kg) 3000 3000 3000 5000 5000 7000
    Max.Coil O.D.(mm) 1200 1200 1200  
    Coil I.D.(mm) 8 8 508 508
    Feed Length(mm) ~500* ~500* ~500* ~500*
    Max. Line Speed(m/min) 16-24 16-24 16-24 16-24
    Work Roll Number(pieces) upper 6
    lower 5
    upper 6
    lower 5
    upper 6
    lower 5
    upper 6
    lower 5
    Feed Roll Number(set) 1 1 1 1
    Main Motor(kw) AC2.9 AC2.9 AC4.4 AC4.4
    Mandrel Expansion hydraulic hydraulic hydraulic hydraulic
    Reel Motor(kw) 1.5 1.5 1.5 2.2 2.2 3.7
    Power(V) 3 Phase 220V/380V/50HZ
    Operating Air(Mpa) 0.49 0.49 0.49 0.49


    Straigtening performance:
     

    tock Thicknees (mm) Stock Width (mm)
    0.3 400 500 600 800
    0.4
    0.6
    0.8
    1.0
    1.2
    1.4
    1.6 470 470
    1.8 400 400
    2.0 360 360
    2.3 300 300 300 300
    2.5 230 230 230 230
    2.8 150 150 150 150
    3.2 110 110 110 110

     

    RUIHUI feeder
    *1:(Pneumatic):Option in case of pneumatic mandrel expansion is provi
    Customized Voltage NC Leveller Feeder With 1 Year Warranty CE Certificate
    Customized Voltage NC Leveller Feeder With 1 Year Warranty CE Certificate

    1. Pre-Sales Service:We have professional designers to meet the different requirement of our customers.
    2. After-Sales service:We have an efficient team to meet 24*7 all day service.
    3. Full-Service:Actively cooperate with customers to deal with problems in equipment using.
    4. Engineers can provide service machinery overseas.

    Contact Details
    Dongguan Ruihui Machinery Manufacture Co., Ltd.

    Contact Person: Calin Deng

    Tel: +8613826917409

    Send your inquiry directly to us (0 / 3000)

    Other Products